S2_NetBox

S2 Netbox

Vi leverer den funksjonsrike S2 adgangskontroll som integrerer adgangskontroll, innbruddsalarm og video som en sømløs løsning. S2 er 100% web basert og fungerer i de fleste nettlesere. Systemet er skalerbart og fungerer for alt fra små til store bedrifter. Det er mulig å bruker tilpasse grensesnittet for hver bruker. Man kan også oppgradere eldre lenel og casi rusco systemer(retrofit). Fullt integrerbart med S2 mobil og cloud teknologi.

TV-Overvåking

S2 har et fleksibelt og skalerbart video system som er sømløst med S2 adgangskontroll. Fungerer med IP og analoge kamera. Velg mellom nettleser eller S2 Magic Monitor. Magic monitor har avansert etterforsking modus. Mulighet for hendelsealarmer med video med kart hvor du ser hvor hendelsen kommer fra. Søk sømløst mellom alle adgangshendelser og video. Den har også mobil App. Det er også mulighet til å integrere 3.part videosystemer som Milestone, Exacq, Avigilon etc.

S2_NetBox_VR
S2_Mobile_Security_Professional

App

S2 Mobile Security Professional er en App for iOS og Android som fungerer både fra telefon og nettbrett. Adminstrer ditt S2 system fra hvor som helst, når som helst. Du har tilgang til video overvåking, hendelser, person identifikasjon, dør kontroll, ID foto, evakuering og administrasjon.

S2 Threat Level Escalator gir personell mulighet til å enkelt endre trusselnivå i en bygning. F.eks ved skolemassakre, ran eller terror.

Cloud

S2 Cumulus er en service som er inkludert. Som gir kunde mulighet til å dele system til installatør ved problemer. Sjekk systemhelse og alarmer, oppgrader software og lisenser remote.

S2 Netbox Online er en cloud adgangssystem med opp til 64 portaler som er abonnement basert. Reduserer installasjon og service kostnad.

S2_Cumulus
S2_Global

S2 Global

Dette er for de med mange lokasjoner. Administer ubegrenset med s2 systemer uten nettverkforsinkelse. Mulighet for å lage redudans mellom systemer. Global er oppdatert til en hver tid med databasen til s2 systemene.

Retrofit

Har du et Lenel eller Casi Rusco system i dag og ønsker en oppgradering så støtter S2 Netbox Extreme og oppover mercury kort. Altså kan du bytte til S2 og beholde alt hardware. Dette er en meget kostnadseffektiv måte å oppgradere på.

retrofit
s2_forensic

Nyheter