Norgesalarmen_Feature-1024x500

Norgesalarmen

Norgesalarmen er vårt eget brand med trådløse alarmer som passer bra for både privatmarkedet og for små og mellomstore bedrifter (SMB). Norgesalarmen er FG godkjent i Grad 2 og er et rimelig alternativ til kablet alarm. Våre RF alarmkomponenter har svært god rekkevidde og kan dekke et ganske så stort bygg. Vi kan med dette systemet også tilby leie av midlertidlig alarm.

Sjekk mer info på Norgesalarmen sine sider.

Byggeplass sikring

Har dere en byggeplass som trenger sikring. Vi har trådløse kamera detektorer for både inne og ute bruk med lang rekkevidde som kan brukes til å detektere uvelkommne. Motta tidlig varsel hvis det er noen på byggeplassen utenom vanlig arbeidstid.

kameradetektor_ute
Vesta Portal

Portal

Norgesalarmen har sin egne portal på web grensesnitt og App der kunden selv sjekke status på komponenter, logger, endre koder etc. Kjeder etc. med flere bygg har full kontroll på alle alarmene uten å måtte reise bort eller bestille service.

Kablet alarm

Vi har også lang erfaring med kablet alarm og kan levere eller ha service på en rekke typer kablede innbruddsalarm. Vi har erfaring med f.eks Satel, Honeywell Galaxy, Bosch, DSC, Alarmcom, ATS, IT-400 etc.

innbruddsforsok
honeywell-galaxy

Honeywell Galaxy

En meget avansert alarm som også har mulighet for adgangskontroll FG-godkjent grad 3. Med nettverksmodul installert er det mulighet for styring med App og vaktprogram til pc.

Satel

Satel er en polsk alarmprodusent som lager meget fleksibelt alarmsystem som er FG godkjent i grad 2 / grad 3. Det er stor valgfrihet på betjeningspanel og andre tilleggsmoduler. Man har moduler for adgangskontroll, KNX, nettverk, bus etc. Med nettverksmodul installert er det mulighet for styring med App og vaktprogram til pc.

satel

Nyheter